Botó Contacta amb Badaweb

PRESENTADORS TVB

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
boniato televisiu
03.11.2004 a las 14:23:15
PRESENTADORS TVB

A veure si fan un reciclatge amb el personal que don la cara a TVB,. Mireu que són dolents. Badalona és una ciutat gran i amb molta gent preparada. Els professionals de Qualsevol televisió local els donen 1000 voltes. Els de Badalona són unes criatures frikis, sense taules, sense gràcia i el que és pitjor crec que bastant limitats sense possibilitats d'arribar més enllà del q fan ara. És que la gent de Badalona no mira aquest canal o és q els és igual, i a l'Ajuntament, que en pensen? o JA ELS ESTÀ BÉ TENIR AQUESTA COLLA DE BABAUS que no saben ni parlar bé?

#1
Marc Garcia
11.11.2004 a las 21:39:16
PRESENTADORS TVB

de què parles? i tu quina idea tens de televisió? tu si que ets un boniato

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat