Botó Contacta amb Badaweb

Locals Accessibles

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Lluís
13.10.2004 a las 12:31:01
Locals Accessibles

Els membres de la Plataforma Deixem de Ser Invisibles volem felicitar als propietaris que darrerament han fet accessibles els seus locals a les persones amb mobilitat reduïda, i que gracies a la seva sensibilitat van fent possible una Badalona mes amable i van obrin les portes dels seus locals a tothom, nosaltres volem fer una crida perquè tots aquells que puguin, facin una rampa al seu local, d’aquesta manera faran possible que nosaltres també puguem comprar al barri. Cal felicitar a la llibreria Al Vent, que fa mesos col·loca una rampa de fusta a la porta. A ERC de Badalona que també ha fet accessible la seva nova seu, mitjançant rampes de fusta. A Abacus, que pocs dies abans de la inauguració, ha modificat l’entrada al local fent-la accessible a tothom.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat