Botó Contacta amb Badaweb

la eficiencia de la guardia urbana

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
vei cabrejat
05.10.2004 a las 18:49:43
la eficiencia de la guardia urbana

Per desgracia visc a sobre del bar musical 'SABOR' que esta a la rambla Sant Joan davant mateix del mercat de Lloreda. És lamentable que a l'estiu (degut a que es dorm amb les finestres obertes) hagim de soportar a la gent que surt al.legre d'aquest establiment, pero el més lamentable es que a les 3'30 de la matinada surtin una serie de persones d'aquest bar i es posim a fer una serenata amb guitarra i tot davant de la impotencia de tots els que hi vivim i dormim a sobre. El que encara és molt més trist és que truquis a la guardia urbana i que després de explicar-lis el que està passant passi més d'una hora i que no es digni ningú a apareixer per acabar amb aquest aldarull. Només dir que aixo passa en un día de cada día perque en cap de setmana ja ni gosem trucar a tan digne cos que suposo que esta mol més ocupat portant cotxes cap al nou diposit que té molta més capacitat que l'antic. Cal a dir que en el mateix carrer s'han emportat més d'una vegada algún cotxe a les 9'00 en punt del mati per estar estacionat segons ells malament (lateral de la avinguda puigfred) on per cert durant el cap de setmana mai passen a recollir cap cotxe dels més de 50 que estan estacionats pero en un dia laborable si que els hi ve de 5 minuts. Espero que el sou que estem pagant tots els badalonis a aquest cos de policia serveixi per quelcom més que per emportar-se cotxes mal estacionats i que ho comencin a desmostrar ja d'una vegada. Si no els hi agrada aquesta professió que comporta cert perill (o sigui POLICIA) sempre poden treballar en alguna altra cosa menys arriscada.

#1
DAVI
05.10.2004 a las 20:45:05
la eficiencia de la guardia urbana

joder tienes toda la puta razon,los muy cabrones se te llevan el coche a la mas minima lasdemas prestaciones a la mierda...perdon por habalr claro ... as probado en cagarte en la puta madre que los pario...los de la grua no se inmutan...almenos los tienen bien adiestrados como perritos ... en Sant adrian del Besos si hay un coche mal aparcado LA GRUA LOCALIZA AL DUEÑO Y LO LLAMA X TELEFONO A VER SI PUEDE RETIRAR EL MISMO EL COCHE...OLE POR LA URBANA DE SAN ADRIAN ...como a los politicos jilipollas que goviernan la ciudad dirian ....AIXO SI QUE ES UNA MOSTRA DE CIVISME...jajjajaja...amennnnnnnnnnnnnnnnnn

#2
tu mare
13.10.2004 a las 22:40:03
la eficiencia de la guardia urbana

callate ya payaso no tienes ni puta idea de lo que dices si el borracho eres tu pardillo.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat