Botó Contacta amb Badaweb

19 D'AGOST DE 2004

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
LAURA
20.08.2004 a las 00:10:10
19 D'AGOST DE 2004

ESTIMATS BADALONINS I BADALONINES, M'AGRADARIA FER SABER QUE ESTIC MOLT DESSEBUDA AMB EL POC INTERÉS QUE TÉ LA NOSTRA ALCALDESSA MAITE AQUÉ, DEGUT A QUE NOMÉS S'INTERESSA PEL BENESTAR DE LA CIUTAT DE BADALONA AL CENTRE D'AQUESTA EN EL MEU CAS VISC AL BARRI DEL GORG I MÉS CONCRETAMENT AL PASSATGE MARE DE DEU DEL PILAR I M'AGRADARIA FER SABER QUE LA NOSTRA ALCALDESSA, JA QUE VOL UNA BADALONA NETA QUE SIUSPLAU FACI EL FAVOR DE VENIR A AQUEST CARRER I QUE VEGI COM ESTÀ LA CASA QUE HI HA EN EL NÚMERO 6 SIUSPLAU, JA QUE ENTRE TOTS ELS VEÏNS EM RECOLLIT UN MUNT DE FIRMES I NO FAN CAS DE RES. EL QUE ELS VEÏNSS PRETENEM ES QUE SIUSPLAU AQUESTA CASA ABANDONADA SIGUI ENDERROCADA I QUE SINO CONSTRUEIXEN UNA ALTRA VIVENDA ALMENYS DEIXIN EL TERRENY NET PERQUE A MI EM FA SINCERAMENT VERGONYA QUE NOSALTRES, VEÏNS DE BADALONA NO POGUEM PRENDRE LA FRESCA PERQUE D'AQUÍ SURTEN RATES I LLANGARDAIXOS I ES FASTIGÒS I VERGONYABLE QUE MAITE ARQUÈ NO FACI RES I NO MES ES PREOCUPI DEL CENTRE DE BADALONA.

#1
Vols dir?
25.08.2004 a las 21:00:51
19 D'AGOST DE 2004

Hola Laura, No et pensis que l'alcaldessa es preocupa pel centre... Jo em pensava que es preocupava més pels barris (de fet, és d'on treu els vots) però ja veig que ni una cosa ni l'altra... El centre de Badalona també fot bastant de fàstic, està ple de merda i el manteniment del mobiliari urbà i dels carrers és inexistent. Ja em diràs què hem de fer! Potser l'única manera de solucionar el problema del teu barri sigui publicant una carta a un diari de molta tirada... no els agrada massa sortir a la premsa per temes en què se'ls veu el llautó. Ho heu provat?

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat