Botó Contacta amb Badaweb

No hi havia manera de vendre'ls

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Abel
07.07.2004 a las 00:03:17
No hi havia manera de vendre'ls

Aquesta es convertirà si senyor, en una frase de les que faràn història a Badalona. No hi havia manera de vendre'ls. Cinc dúplex construïts en uns terrenys que havien de ser per habitatge protegit i que acaven en mans d'amics i familiars del president d'Engestur, entre d'altres la seva afortunada filla. I mentrestant, centenars de persones que un dia van omplir plens d'esperança el Pavelló Olímpic, reben la notícia que el seu número per a adquirir pis protegit ja no els hi serveix perquè de 900 només s'han fet 100 pisos. Han perdut anys mentre el preu dels pisos es dispara i ara no tenen res. Badalona està dormida. Ho fem una MEGAMANIFESTACIÓ ja o ens continuen prenent el pel, perque diners per pisos no hi ha, però per fer l'estadi de Casquete, sí. Diners per fer escoles bressol no n'hi ha, però per tirar endavant el port, sí. Diners per arreglar els carrers, netejar pintades, fer manteniment no hi ha, però per que els regidors cobrin més de mig quilo al mes sí. Badalonins i badalonines. Movilitzem-nos. MEGAMANIFESTACIÓ DE REBUIG A LA PASSIVITAT POLÍTICA JA Proposem data, no ens podem quedar quiets. I que consti que no soc de cap partit ni associació. Soc un badaloní dolgut (copiat de www.elbadiu.net)

#1
Badaloní indignat
08.07.2004 a las 16:46:25
No hi havia manera de vendre'ls

La cosa ja passa de negre fosc........ S'ha de fer alguna cosa ja! Ens estant prenent el pèl......i Badalona segueix votant als mateixos.......Toca mocadorada. Oi que quan vas a un camp de futbol i no t'agrada l'espectacle que estàs veient es critica a l'entrenador, als jugadors.....i fins i tot sel's rescindeix el contracte? Doncs ara és el moment de treure els mocadors, i rescindir el contracte de la nostra 'amiga de todos' alcaldessa Arqué. Això ja estat la gota que ha fet vessar el got. I la Maite encara s'arrepenja en la pressumpció d'innocència!!!!!!! Però que no veieu que ens han timat??????? Jo sóc un dels afectats per la promoció d'habitatges públics. Vaig tenir la sort de guanyar un numeret per un pis.......em van trucar fa 3 mesos preguntamnme sai encara el volia......sense paraules..... Si jo, a la meva feina prometo una cosa a bombo i plateret i després no la comleixo em foten al carrer. Sr. 'engestur' volem que plegui de l'Ajuntament. i que la seva filla retorni el pis, o pagui el que realment val aquell habitatge. MANIFESTACïÓ JA!!!!!! P.D: per no parlar d'altres temes com el de la Capital Europea del Bàsquet!!! Indignant. Situació del barri més antic de Badalona (Dlat de la Vila) pèssima...... Bé, espero que el tripartit català no sigui com el Badaloní.......pq si és així jo m'exilio a un país civilitzat.

#2
un observador
11.07.2004 a las 11:58:52
No hi havia manera de vendre'ls

bueno tampoco hay para alarmarse tanto con el tema de engestur y su hija afortunada,,,sabeis cuantos favoritismos hay a la hora de dar viviendas protegidas...ES PARA CAGARSE hasta la hija del presi maragall tiene uno en la vila olimpica de BCN y en badalona no es para menos un amiguismo que hay dentro de del ayuntamiento q da que pensar....con un regidor de urbanismo tan patetico y soplagaitas...para ganar un sueldo asi hay q sudar mas y no ser tan falso y pamplinas...pero ya se sabe LOS POLITICOS VENDEN SU DIGNIDAD DE FORMA MAS BARATA Q LAS HONRADAS PUTAS... y es un echo

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat