Botó Contacta amb Badaweb

on es el nostre parc??

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
joan
19.06.2004 a las 16:13:17
on es el nostre parc??

Ara fa 3 anys que hi vivim al carrer de Nelson Mandela, hi ha veins que hi viuen fa mes de 10 anys. Quan van comprar la nostra vivenda ens van dir que el solar de davant habia de ser un parc. Continua sent un solar ple de bruticia , ratolins i matoll sec, Tots els que vivim a les cases del voltant hem recollit signatures hem presentat instancies a l'ajuntament , hem parlat amb el regidor de zona, amb l'associacio de veins, hem posat pancartes. Però encara no tenim parc. Ara tots paguem els impostos, potser algun dia tindrem el que volem. mentres tant, continuarem pagant impostos.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat