Botó Contacta amb Badaweb

Que passa amb la plaça de la Regalèssia?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
congrès
25.05.2004 a las 19:44:23
Que passa amb la plaça de la Regalèssia?

La plaça de la Regalèssia, al barri del Congrès, esta feta una pena. Ja era lletja quan la va fer Engestur després de construir un parking, el que passa es que ningú es preocupa de cuidarla i amb el temps cada cop esta pitjor. Hi ha una zona que van deixar sense posar ratjoles no se perquè, pero el cas es que no han plantat res, van posar una mena de suro que la segona vegada que va ploure ja sel va enportar tot l´aigua, de manera que ara esta tot de terra sense plantes, sense ratjoles i amb un pas per la gent molt estret, del tot incomprensible. Hi ha una altra zona que si que hi van platar enredaderes, pero han mort totes i ara esta tot de terra també amb tots els tubs del reg tirats pel mig. I també la meitat dels arbres que van plantar els va tirar el vent i no els han tornat a plantar. Si us plau, a Engestur, a l´ajuntament o qui correspongui faig les seguents preguntes: que es aquesta porqueria de plaça que ens heu fet amb lo bé que estava abans tota enratjolada amb arbres i ben maca? que ho heu fet per estalviar-vos diners? no ho entenc. Si hi podeu fer alguna cosa per millorar-la, us ho agrairia. Gracies.

#1
Xavi
28.05.2004 a las 15:08:30
Que passa amb la plaça de la Regalèssia?

Tienes toda la razón, esta plaza ha quedado muy mal. Por la zona que da a los bloques si se cruzan dos personas se chocan y total para dejar un montón de trozo sin baldosas que solo sirve para que se caguen los perritos, estaria mejor con baldosas o por lo menos que planten algo, asi hace feísimo.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat