Botó Contacta amb Badaweb

Nou carrer dsd Gral. Weyler fins Garriga

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
JuanMa
23.05.2004 a las 08:44:06
Nou carrer dsd Gral. Weyler fins Garriga

M'agradaria saber si teniu constancia de que l'empressa que es troba al carrer garriga al principi de tot (no a la platja), doncs si està destinada a desapareixer i quan trigaran a fer-lo per tal de fer el carrer nou que es dirà Concha Espina i qye creuarà fins Gral Weyler. Potser amb la desaparició d'aquesta empressa, el carrer Garriga l'allargarien fins la Pza. Badalona. Per ultim, m'agradaria saber si a la manzana entre la Garriga, Baldomer Solà i, Gral. Weyler, doncs si amb les naus antigues q ja estan buidades es faran pisos i així al mig de la manzana quedarà una park interior públic. Moltíssimes gracias per ajudar-me. Fins aviat !!!

#1
jaume
05.06.2004 a las 11:06:27
Nou carrer dsd Gral. Weyler fins Garriga

M´agradaria saber de on has tret aquesta informació sobre aquest nou carrer en la antiga fabrica de vidre que está entre els carrers garriga i gral. weyler. soc un vei de la zona i estic molt interesat en qualsevol informació que hem puguis donar al respecte.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat