Botó Contacta amb Badaweb

PLSQL

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
David
20.05.2004 a las 13:05:37
PLSQL

Hola, este mensaje va dirigido a los desarrolladores de esta web... tengo una curiosidad muy curiosa... Ya he visto (bueno, mejor intuido) que detrás de estas páginas se esconde un ORACLE de la ostia y media, y me come la curiosidad.. ahí va: Utilizais la herrarmienta PORTAL de ORACLE como plantillas? Nunca he visto esa herramienta y me han hablado muy bien de ella... Yo era de los que picaba el código HTML incrustado en un STORE PROCEDURE para volcar el contenido del PL en el navegador, y la verdad, es una matada de la ostia.. tiene que haver otra cosa ya!! no? En todo caso, buen trabajo! me parece una web mas que digna! Gràcies.

#1
Sergi Solé
20.05.2004 a las 18:41:51
PLSQL

Bé d'entrada, gràcies per la teva valoració. Sempre estem contents de rebre bones crítiques. En segon lloc, dirte que no a tot. Badaweb.com està desenvolupat totalment amb programari lliure, i un Oracle no ho és ... Gràcies de nou.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat