Botó Contacta amb Badaweb

opinió sobre els programes de TVB

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Núria Freixa
07.05.2004 a las 13:22:00
opinió sobre els programes de TVB

Us apropo la meva opinió sobre els programes de Televisió Badalona, aprofitant que han estrenat un de nou, a veure que us sembla: Informatiu: carrincló però cumplidor. Molta alcaldessa. Esport: molt de cultura de bar. Potser ja sigui bo això. 5 contra 5: Guai, amb una imatge moderna. Fragments: Interessant i clàssic. Potser avorrit? Magazine: Em fa riure molt. Filmets: No m'agrada com ho fa la presentadora. I el programa està bé o malament depenent del curmetratge. Interessant, en tot cas. Rodamón: No m'agrada. Intenta semblar-se a alguna cosa i no ho aconsegueix. Crec que la resta de programes no son de TVB, no ho sé. En tot cas: La poma és molt dolent, L'entrevista és un massatge i en Barril em cau malament. No m'agraden els grups que surten als concerts de l'FNAC. La resta (cotxes, vi, neu...) crec que només es suporten si t'intressa el tema. A veure que en penseu vosaltres. :)

#1
pep
11.05.2004 a las 16:20:39
crec que era mol millor abans

Jo personalment des que és TVB ja no me la miro , ami magradaba més la de abans quan es deia canal 51 era més local, ara és una tele poc moderna, i molt classica i parlen poc de badalona amb aixo de la xarxa han eprdut.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat