Botó Contacta amb Badaweb

GALLINES, GALLS D'INDI I GATOTS A SISTELLS

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Picabia
10.04.2004 a las 19:26:42
GALLINES, GALLS D'INDI I GATOTS A SISTELLS

Algu poc creure q despres de quasi un any anan darrera dels funcionaris de l'achuntament, inclosos dos regidors del barri ja q han estat canviats, encara hores d'ara a 10/4/2004 a Sistrells hi hagui una merda de GRANJA DE GALLINES I GALLS D'INDI al carrer Estrella a una planta baixa, qui sap si abandonada, i encara el nostre 'estimat' i CARISSIM 'achuntament' no hagui solucionat una, de ben segur, il·legalitat contra la salut publica tant flagant com aquesta ???? Doncs si conciutadans, aquesta realitat existeix i no se quant de temps mes haurem d'aguantar aquesta infecta i increible realitat de pudors inmundes, mosques gegantines de mil colors que fan por, marabunta de formigues... a mes pel que diuen els veins aquesta tia de la granja mai renta la merda... NOMES SATANAS SAP EL QUE POT HAVER-HI DINS D'AQUESTA CASOTA!!! Pero no nomes hi ha el problema surrealsita de les gallines, si no q a mes hi ha un fotime de gats q salten pels badius i es venen a cagar per tot arreu!!!! Aquesta situacio es coneguda per tot el carrer Estrella de fa anys, i sembla q molts altres veins tambe han denunciat aquest afer a l'chunta. i res no fan o res no solucionen.... AQUESTA GENT NO SAP Q HI HA UNA LLEI DELS ANIMALS ? SERVEIX PER A RES PERDRE EL TEMPS AMB FUNCIONARIS ? TANT DIFICIL ES SOLUCIONAR AQUEST AFER ?

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat