Botó Contacta amb Badaweb

Lamentable els carrers

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Jordi
05.04.2004 a las 18:52:05
Lamentable els carrers

Fa mesos vaig enviar a urbanisme un mail amb fotos de l'estat dels carrers Llefia a l'altura de C/Canigo i C/Ausias March, amb tots els seus carrers adjacents. Van venir i van fer una 'chapuza de las mas grandes vistas' tapant amb parches d’alquitrà. Ara està igual que abans. Es penòs que pagant la quantitat d'impostos que paguem, encara tenim una Badalona de primera i un altre de segona. Denuncia públicament l'estat d'aquests carrers i denuncio que els districtes no valen absolutament per res, només per fer escaparatisme i fer feina de l'ajuntament ja que no hi ha espai públic on ficar als treballadors. Vaig parlar amb les persones que hi havia abans al districte 7, Paquita Teruel, Pilar Campos, etc.. i si, bona voluntat i diàleg tot el que vulguis, però no tenen poder per res més que per escoltar. Penós !!!!! Jordi Duran

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat