Botó Contacta amb Badaweb

He trobat un pis al Barri de la Salut

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Marta
31.03.2004 a las 12:26:06
He trobat un pis al Barri de la Salut

Hola, soc una noia de Cerdanyola. Estic mirant pisos per tota la província, i he trobat un que m'agrada a Badalona, pel Carrer Calderon de la Barca, al Barri de la Salut. Com que no soc de Badalona, no sé si és un bon barri per viure-hi, per la qual cosa us agraïria els vostres comentaris al respecte. Encara no he dit res, i estic a temps de fer marxa enrere. Moltes gràcies!

#1
Raquel
31.03.2004 a las 18:42:54
He trobat un pis al Barri de la Salut

Ja t’hi pots venir, es un barri de conya, com qualsevol altre suposo, Badalona es una gran ciutat. Una salutació!!!

#2
Oscar
05.04.2004 a las 16:17:32
He trobat un pis al Barri de la Salut

Hola, jo he viscut de petit a aquest barri,però ara és diferent; hi ha molta inmigració i economia submergida. No és que estigui malament del tot però et recomano barris més residencials com Bufalà, Morera, Lloreda, la zona del centre, si te la pots permetre, o rodalies. Que tinguis sort.

#3
jordi
05.04.2004 a las 18:40:43
He trobat un pis al Barri de la Salut

Es un barri amb molts serveis. Té de tot. Queda a la part alta de Badalona i una mica incomunicat, però fins ara, ja que d'aquí a molt poc hi haurà Metro que arribarà a tres minuts d'on has trobat el pis. Si que es veritat que hi ha molta inmigració, però que vols que et digui. Suposo que t'haurà fet gràcia el pis i el preu. Si vols viure en zones on no hi hagi inmigració dons tindràs que pagar 2 o 3 vegades més com a mínim. Si tens cotxe, això sí, parking t'ho recomano. Salutacions Jordi

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat