Botó Contacta amb Badaweb

¿Qué tal viure a la Morera?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Laura
19.03.2004 a las 20:41:35
¿Qué tal viure a la Morera?

Hola a tothom! Soc una barcelonina que per motius laborals he decidit anar a viure a Badalona però abans de donar el pas de la compra d'una vivenda voldria saber que tal és el barri on podria anar a viure, la Morera. No conec a ningú de Badalona i a simple vista i per les opinions que llegeixo als foros d'opinió i altres medis sembla que la zona és bastant bona però m'agradaria saber la vostra opinió (els pros i contras de viure a la Morera i no a altres barris de Badalona). Suposo que és una qüestió lògica i raonable l'interessar-se pel lloc on viuràs així que espero que a ningú l'ofengui la meva pregunta i de ser així prego que em disculpi sincerament. Moltes gràcies, Laura

#1
david
21.03.2004 a las 14:50:32
¿Qué tal viure a la Morera?

Hola Laura ! Sóc en David i he viscut a la Morera 25 anys... per tan et puc explicar el que significa viure a la Morera. En temes generals, dir-te que molt bé, encara que has de saber que està a uns 5-10 minuts caminant del centre de la ciutat. Com que has viscut a Barcelona segur que et fas un fart de caminar, per tant no et semblarà lluny el centre del teu nou barri. Equipaments: has de tenir en compte que es tracta d'un barri residencial, és a dir que molt equipaments no trobaràs, però si evidentment tot el necessari per viure... botigues d'alimentació, forms de pà, escoles, guarderies, videoclubs, papeleries, Area de Guisona, un Centre d'Atenció Primaria, i...la darrera novetat la Caserna dels Mossos d'Esquadra, que per cert, ha estat tema de gran debat al barri perquè l'han posat a una zona que els veïns exigiem es fes zona verda...en fi. Comuinicacions: l'Autopista A-19 (ara C32) està allà mateix, la Ronda de Dalt també a 2 minuts, autobusos en passen 3 o 4 que baixen al centre i un va a Barcelona, el mé futut és el tren ja que està a uns 15 minuts caminant direcció centre ciutat. Gent: correcte, no deixa de ser una barri on et pots trobar ab gent de tot, però en general hi ha gent classe mitja. PEr el què fa a altres barris de Badalona, ara visc al Centre, més a prop de les zones comenrcials, el mar i les zones per passejar... De rès Laura, qualsevol altre cosa, ja saps m'ho fas saber i amb molt de gust et contesto. David Per cert, coneixes http://www.badalonaopina.com, és una altre web sobre Badalona, pots penjar allà la teva peticíó també a veure què tal?

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat