Botó Contacta amb Badaweb

processionaria al parc de montigala

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
eva
09.03.2004 a las 19:42:30
processionaria al parc de montigala

Porto ja temps fitxant-me quan vaig a passejar a aquest meravellos parc, que bastants de pins tenen bosses de processionaria a les seves branques. Degut a que aquest cuc es bastant agressiu i que pot acabar matant a els pins, algú em podria dir si l'ajuntament o parcs i jardins esta fent quelcom? ja que no veig que es faci cap actuacio al respecte. De que serveix anar a fer plantades d'arbres a la conreria si no es cuiden correctament a els arbres que tenim a la nostra ciutat???

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat