Botó Contacta amb Badaweb

NOU DERRUMBAMENT AL CEMENTIRI VELL

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
VEI -badalona
03.03.2003 a las 15:20:59
NOU DERRUMBAMENT AL CEMENTIRI VELL

El passat dijous es va derrumbar la serie 3 de nínxols del Cementiri Vell de Badalona (a dalt del C Prim). Per la falta de manteniment de les infraestructures (parets i teulada) va deixar una aimatge desoladora, amb la resta de familiars morts i caixes abandonades... No s'ha comunicat res als familiars afectats, que religiosament paguen les quotes del cementiri... QUINA VERGONYA LA GESTIO D'AQUEST AJUNTAMENT...!!!! FORA, FORA.....

#1
Joana M.
18.03.2003 a las 15:11:14
NOU DERRUMBAMENT AL CEMENTIRI VELL

A més a més tenen la poca vergonya de voler argumentar-ho d'una manera d'alló més simple. La ment avançada del Sr. Rodriguez Miralles va tenir la barra de dir que la culpa va ser el terratremol de Ripoll. No vull ni pensar els desperfectes que podran causar les bombes dels EE.UU a Irak a la nostra ciutat. Que tremolin els del parking de Lloreda. El regidor trobarà explicació per a qualsevol desgràcia, i segur que no serà culpa de l'ajuntament. Quina cara. FORA, FORA i FORA socialistes de BDN PD: Recordem tot això el 25 de maig quan anem a votar.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat