Botó Contacta amb Badaweb

Anna

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Què passa amb el Rav
17.02.2003 a las 15:37:29
Anna

El Raval, que és el barri on jo visc, és un barri que queda si menys no just al centre de la ciutat, i justament per això i perquè és un barri deixat de la mà de Déu s'estàn fent ple de projectes per a arreclar-lo, però...hauré d'esperar a tenir 80anys abans de poder gaudir d'aquestes reformes??? Trobo indignant que es reformin barris que podrien millorar però que de fet ja estàn força bé i en canvi barris com el Raval que hauria de ser un dels primers a tenir amb comte degut a la seva localització, un exemple d'aquest fet n'és 'la fàbrica de l'estrella' quan jo tenia 5anys els veïns ja recollien firmes per a enderrocarla degut al seu estat penós i els cervellets d l'ajuntament no la van enderrocar fins que no en vaig tenir 12 més o menys....això senyors i senyores...és PATÈTIC! a veure si els formosos que hi ha a lajuntament es posen les piles i enlloc de fer nous projectes per a una ciutat més econòmica que no pas lúdica, com és el futur port (cosa en que jo no estic en contra, sinó al contrari), fan projectes per a millorar aquests desperfectes que hiha en el present però també servirant en un futur. 1exemple?? el carrer de Font i escolà (molt trist!)etc etc Gràcies per a llegir el meu e-mail, si algú hi està d'acord jo penso enviar cartes a lanjuntament, quants més siguem, més aconseguirem!

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat