Botó Contacta amb Badaweb

Quan allargaran la línia 2 de Metro fins a la Plaç

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Julia Pous
25.12.2002 a las 23:48:59
Quan allargaran la línia 2 de Metro fins a la Plaç

Ja fa uns quants anys, precisament quan van haver inaugurat l'estació de metro de Pep Ventura, recordo que se' ns va assegurar als badalonins, que es continuaria treballant per allargar la línia fins fer-la arribar al centre de Badalona. Si no es vol que cada matí laborable es col·lapsi l'autopista per entrar a Barcelona, quan allargaran la línia 2 de Metro fins al Centre, fins a la Plaça de L´Assemblea de Catalunya? Si es vol apostar pel transport public, i per evitar que la vida a les urbs creixents sigui cada vegada menys sostenible, convé seguir fent esforços dia a dia per allargar la xarxa de transport subterrani, i no tan sols amb paraules, sino amb dotacions pressupostàries. La creació de la línia 9, privada o publica, si comunica estació de Renfe, amb la línia 2 a la Plaça de L'Assemblea, amb la Morera i vers Can Ruti, será un gran encert, si abans han allargat la línia 2. Del contrari pot resultar un altre nyap de curbes i voltes fet a mitges. Salutacions cordials. Julia.

#1
Francesc Peremiquel
27.12.2002 a las 09:53:21
Quan allargaran la línia 2 de Metro fins a la Plaç

La resposta a aquesta pregunta la te GISA, que en aquest moment (ja fa molt temps!!!) esta redactant el projecte executiu. De fet, des de que es va acabar el canvi de linia de 4 a 2, hauria d'estar en obres, doncs la perllongació era imminent (?)

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat