Botó Contacta amb Badaweb

5 plantes per Badalona Comunicació?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Felip Grau
22.11.2002 a las 18:23:42
5 plantes per Badalona Comunicació?

Hola! He llegit que la nova seu de Badalona Comunicació tindrà 5 plantes. No és massa???? Si te 1.500 m2... surt a 300m2 per planta... i clar, amb TVB hagués anat bé un edifici ample per poder tenir un plató amb condicions. És més... quan haurà costat aquest edifici que d'un bon principi ja està mal trïat? (Per molt estudi de doblatge que fos en un passat... ja que dubto que s'aprofitin gaire les instal·lacions!). Des d'aqui faig una proposta... i naturalment no hem ficaré amb els treballadors de RCB, ni TVB, ni Bétulo... perquè en els fons son profesionals... pero.... amb els diners invertits amb l'edifici... perque no s'agafa un edifici més modest (sense 5 plantes i ample pel plató) i es contracte a un profesional que pugi gestionar la tele com es mereix? O directament... que la Marqués deixi de jugar a fer taller de tele com a l'escola i possin al davant una persona que conegui el món periodistic i televisiu per no fer el ridícul que avui fa TVB! Ánims als profesionals d'aquest mitjans, que els pobres ja tenen prou en haver d'aguantar les ordres absurdes d'una aficionada....

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat