Botó Contacta amb Badaweb

COM PUC SAPIGUE QUI VEN ELS AMARRES DEL PORT

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Jordi
27.10.2002 a las 03:05:19
COM PUC SAPIGUE QUI VEN ELS AMARRES DEL PORT

BUENO VULL SAPIGUE COM ES PODEN COMPRAR AMARRES Y ELS PREUS , GRACIES.

#1
Magister qui...
31.10.2002 a las 03:47:03
COM PUC SAPIGUE QUI VEN ELS AMARRES DEL PORT

L'Encarregat de Marina Badalona és el mafios d'en Juan Felipe, acompanyat dels talibans avantatjats de la JSC com en Balaguer. El tal Felipe deu tenir comissió perquè aprofita qualsevol moment per volguer colocar un amarrament a qui sigui. Aquest paio l'haurem de vigilar entre tots. Que ens diguin a menorca les que va organitzar allà quan n'era delegat del govern amb en Felipe Gonzalez. Que ens diguin també quins negocis bruts volen engegar al port amb l'altre mafios del president de la Gramanet. En fi, més del mateix.

#2
Vanessa
11.05.2005 a las 08:47:24
Locals comercials al port de Badalona

Estic interessada en rebre informació sobre les instalacions al port de Badalona, bàsicament si inclouen un nou centre comercial. Estaria interesada en trobar un local comercial en aquesta zona. Agraïria informació tant del projecte del port com direccions a on pugui dirigir-me. Gràcies.

#3
francisco jose
08.04.2006 a las 10:13:34
COM PUC SAPIGUE QUI VEN ELS AMARRES DEL PORT

quiero saber donde puedo conseguir precios e informacion de amarres aqui en badalona

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat