Botó Contacta amb Badaweb

LA MORERA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Miquel
30.09.2002 a las 23:44:00
LA MORERA

ENCARA SOM A A TEMPS !!! SALVEM LA MORERA !!!! MENYS FORMIGÓ !!!! MENYS ESPECULACIÓ !!!! L'ULTIM SOLAR QUE HI HA DISPONIBLE A LA MORERA ÉS DE MOLTA IMPORTANCIA SI NO VOLEM TENIR UN BARRI MASSA DENSIFICAT. S'HAN PLANTEJAT A L'EQUIP DE GOVERN O AL DEPARTAMENT D'URBANISME EL NYAP QUE SUPOSA FER UNA COMISSARIA A UN LLOC ON JA AVUI DIA NO HI HA APARCAMENT PÚBLIC NI PRIVAT ? ON APARCARAN ELS SEUS COTXES PARTICULARS ELS 60 Ò 7O MOSSOS QUE CADA 8 HORES VINDRÀN A TREBALLAR A LA CASERNA ? HAN PENSAT ON APARCARAN ELS CIUTADANS QUE CADA DIA HAGIN DE VENIR A LA COMISSARIA A FER GESTIONS COM ARA DENUNCIES, RENOVACIÓ DE DOCUMENTS ... ? NO ES AQUESTA LA UBICACIÓ MÉS ADIENT PER LA COMISSARIA. D'AQUEST SOLAR DEPÈN EL FUTUR DE LA MORERA. ELS EQUIPAMENTS QUE SON NECESARIS PER LA MORERA COM ARA : ZONES D'ESBARJO, GUARDERIES , CASAL D'AVIS, CASAL DE JOVES PODIEN SER UBICATS EN BONA PART EN AQUEST SOLAR, ES A DIR UN EDIFICI D'UNA PLANTA AL CENTRE ENVOLTAT DE ZONES D'ESBARJO PER LA CANALLA . ENCARA SOM A TEMPS !!! EL FUTUR DE LA MORERA DEPÉN DE QUE L'AJUNTAMENT DIALOGUI AMB LA PLATAFORMA D'AFECTATS, AMB L?ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I S'ASSESSORIN AMB EXPERTS EN URBANISME. SALVEM LA MORERA !!!!

#1
Josep
11.10.2002 a las 11:14:42
LA MORERA

Casquete mojate tu eres el q mandas en badalona cuando falta dinero en la ayuntamiento quien se lo da? eh tu tu eres el q mandas sobre mayte arque tortaajda i todos mojate en el tema de la caserna tu puedes cambiarla la ubicacion recuerda t eres el q mandas en badalona tu decides todo !!!

#2
mireia
29.03.2008 a las 11:55:12
busco la Història de la morera

Necessito informació sobre el barri de la Morera: quan va néixer, quin tipus de barri és, activitats, festes.......

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat