Botó Contacta amb Badaweb

¿VIGILANTES O GUARDIAS DE BARRIO?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
mireia
25.09.2002 a las 22:55:42
¿VIGILANTES O GUARDIAS DE BARRIO?

ME GUSTARÍA SABER POR QUE NO SE LES HACE AUXILIARES DE GUARDIA A ESOS VIGILANTES DE ZONA AZUL QUE SIEMPRE ENCONTRAMOS EN LOS MOMENTOS DE NECESIDAD, Y QUE SIEMPRE ESTÁN DISPUESTOS A HECHARNOS UN CABLE SI ES NECESARIO, NO HAN TENIDO ACADEMIA,PERO SI MUCHOS AÑOS DE EXPERIENCIAS. SE QUE ALGUNOS DE ELLOS TIENEN O TENÍAN UN NOMBRAMIENTO DEL ALCALDE EN EL QUE SE DICE QUE PUEDEN COLABORAR CON G.U SI ESTOS SE LO SOLICITAN. PENSAR QUE ESTÁN MUCHAS HORAS RONDANDO POR NUESTRAS CALLES Y QUE EN CASO DE NECESIDAD HAÍ ESTAN ELLOS. GRACIAS!!!!!!!!!!!!!!

#1
jordi
18.11.2002 a las 15:15:13
¿VIGILANTES O GUARDIAS DE BARRIO?

quien escribe este articulo uno de los propios vigilantes si quieren pasar a policia local que acudan a la academia se gasten de 2 a3 millones y aprueben y luego ya se vera si tienen plaza

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat