Botó Contacta amb Badaweb

que passa amb els pisos de protecció oficial

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
merche larios gomez
25.04.2002 a las 21:34:31
que passa amb els pisos de protecció oficial

Yo soc una ciutadana de Badalona que va solicitar un pis de taxació fixa al mes de Novembre mes o menys; em van dir que rebriem un carta a principis d'any, però estem al mes d'Abril i encara no he vist cap carta. He trucat a l'Ajuntament per preguntar cuan es farà el sorteig, però sempre em diuen el mateix: "tot va una mica retardat". Espero que no triguin molt, perque no m'agradaría anar-me'n de Badalona per comprar un pis.

#1
ja!
30.04.2002 a las 17:27:00
Re: que passa amb els pisos de protecció oficial

sabemos quien eres.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat