Botó Contacta amb Badaweb

M'agrada el programa d'esports

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
jo
22.04.2002 a las 22:51:22
M'agrada el programa d'esports

Trobo, que és un programa, molt complert malgrat sigui senzill. Estaria bé que TVB posés algún programa tipus " el rondo " amb públic i debat per exemple sobre la penya. Seria molt entretingut.

#1
marcel
23.04.2002 a las 16:39:16
Re: M'agrada el programa de reportatges

Penso que el programa de reportatges, també malgrat la seva sencillesa, és un programa ben fet i efectiu. Potser podría trobar temes més generals, i no centrar-se tant a Badalona.

#2
jo
23.04.2002 a las 19:28:43
Re: si, tens raó

> jo penso, que també la nostra tvb té el seu encant. a mi personalment m'agraden les coses senzilles, però ben fetes. Tvb no és una televisió amb grans medis i platós, però te un caliu especial (potser nascuda de la seva petitesa).

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat