Botó Contacta amb Badaweb

El Dimoni no es toca!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge

24.11.2012 a las 21:18:58
El Dimoni no es toca!!

Ja fa gairebé un any que es sent parlar, sobre tot en el veïnat del centre, que l´Ajuntament de nostra ciutat estudia la possibilitat de canviar l´ubicació de la cremada del Dimoni. Fins ara tots pensàvem que eren simples especulacions, però en data d`avui (23 Novembre 1012) surt publicat en el diari de Badalona em portada un titular que diu “la cremada del Dimoni podria canviar d´ubicació”. En el article, es diu que degut a una normativa del any 2010 no es permès cap esdeveniment amb focs artificials a menys de 100 metres del públic. Si tenim en consideració aquesta normativa veurem que es gairebé impossible que el ciutadans de Badalona puguin gaudir de la festa més tradicional i en més ressò de la nostra ciutat. Aquest son temps de prohibicions i retallades però que ens toquin el Dimoni ja seria “el colmo”. Els badalonins volem que el Dimoni es cremi on tota la vida s´ha fet i per això demanem que tothom es sumi a aquesta iniciativa: El Dimoni no es toca!!

IP: 84.79.249.86#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat