Botó Contacta amb Badaweb

TVB, la millor

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
narcís blanc
24.02.2002 a las 22:14:21
TVB, la millor

veig molts missatges en contra de TVB...i la veritat és que jo em sento plenament informat veient-la. Què preteneu tots els crítics? No us hi han volgut i això us fa sentir enveja o què?
Si voleu criticar feu-ho constructivament.

Endavant TVB!!

#1
Joan Vilardell
24.02.2002 a las 23:24:39
Re: TVB, la millor

Suposo que deus ser tu el que deus estar "enxufat"a TVB...Per cert com es que diumenges a la nit repeteixen els esports de l'anterior cap de setmana.Brutal...seguiu aixi TVB...sou patetics...
Per 350 mil peles que cobra la marquesa jo faria igual...passar de tot i que sortir merda per la tele...
PD:Proposo un concurs per triar a la Catafal Miss Badalona 2002....je je je

#2
Miquel Burbano
25.02.2002 a las 20:31:17
Considero que TVB no és una bona televisió (i no i

Jo no insultaré a ningú, però considero que Badalona es mereix una Televisió més elaborada que TVB. A mi m’agraden les televisions “minoritàries” com el 33 o La 2. Però molts programes de la televisió local de Badalona no tenen un mínim de qualitat o interès pel ciutadà.
Parlem de qualitat. A la facultat t’ensenyen que en un informatiu de televisió, les notícies no han de superar els 2 minuts. Molts cops, les peces de l’informatiu passen dels 4 o 5. El Magazine no es pot considerar un programa televisiu, pels seus continguts sembla com si fos un programa de RCB on hi ha una càmara que l’emet en directe. Naturalment no entraré en insults, però la presentadora no té una actitut comunicativa davant els col·laboradors, entrevistats i telespectadors. Molt sovint, l’enquesta no sembla un programa on el ciutadà pugui opinar, sinó que es més semblant a un programa d’humor on els veïns fan el ridícul. Jo sempre he pensat que la Televisió Local ha de ser un banc de proves de nous continguts (mireu l’originalitat a l’hora de programar BTV, Canal Inf’Ho, Canal Blau…)…
Comentem ara l’interès. Sembla que TVB sigui la televisió del centre de Badalona. Els altres barris no tenen presència, les associacions de veïns no apareixen mai, els anunciants son gairebé tots del carrer del Mar i rodalies…
L’interactivitat amb l’espectador és nul·la, i aquest aspecte hauria de ser la principal característica d’un mitja local, per la proximitat amb el televident.
Desprès de tot això, vull demanar a l’Ajuntament que es replantegi el paper de TVB. Que no s’encegui per un premi que com tots sabem, es dona a totes les televisions locals “socialistes” de Catalunya. Que fagi un balanç de la feina feta, i que prengui mesures per fer que Badalona tingui la Televisió que es mereix.
PD1. A les persones que no lis agrada TVB no cal que insultin a la gent que hi treballa. Tan sols crítiques constructives!!!.
PD2. Per futures opinions a aquest missatge… No, no estic enfadat amb TVB per no haver-me seleccionat. Sóc periodista, i per sort, ja fa molts anys que em dedico a treballar per un altre mitjà audiovisual català.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat