Botó Contacta amb Badaweb

QUE PASSA A RÀDIO CIUTAT?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Mercè Pujals
12.09.2009 a las 12:53:48
QUE PASSA A RÀDIO CIUTAT?

Algú podria explicar que ha passat a Ràdio Ciutat? Perquè s'han carregat les trucades dels oients de la tertúlia? El gerent de Badalona Comunicació fa temps que ha d'anar al carrer! Prou de MANIPULAR! i D'ENDOLLAR LOCUTORS DE POCA QUALITAT I PROFESSIONALITAT! Com el nou 'parapetu' del mati a les 10h.

#1
Manu
15.09.2009 a las 09:29:58
QUE PASSA A RÀDIO CIUTAT?

El que passa a Radio Ciutat es el que passa a tot Badalona Comunicació des de fa anys i tot va començar quan la Maite va colocar els seus amics per fer ala tele i la ràdio. Sino endevina perque tenim fa mesos l´embolic amb el Maudili Prieto i es com una serp d´estiu perque resulta ser que els mateixos sociates han caigut en els paranys de CIU i d´ERC.Ells callen el que no convé i així ens va a tots amb uns mitjans qe paguem tots. Manu

#2
xavi
23.09.2009 a las 17:13:52
QUE PASSA A RÀDIO CIUTAT?

Si només fos culpa del gerent..... però es que hi ha uns directors que foten pena i que no tenen ni idea ni de televisió ni de radio ni de res de res. Jo estic molt decebut i alhora avergonyit

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat