Botó Contacta amb Badaweb

ya esta be

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
anonim
19.11.2008 a las 17:13:09
ya esta be

AL CARRER PROGRES ENTRE GUELL I FERRER I PROVIDENÇIA HI HA UN LLOC ON HI HAN UNS MOTEROS CADA CAPDE SETMANA MOLESTAN POSAN LA MUSICA TOPE ALTA I FAN SOROLL A LAS 3 DE LA MATINADA I A SOBRE LALTRE DIA VAN VENIR ALS MOSSOS DE ESGUADRA A PARLAR AMB ELLS I ELS MOSSOS DESGUADRA SON AIXI DE GILIPOLLAS I NO ELS FAN FORA i a sobre el cotxe del mossos DE ESGUADRA AL MIG DE LA ASERA QUE LA GENT NI PODIA PASAR 3 HORAS AL MIG DEL PAS ES QUE ES PER QUEIXARSE DEMANU QUE VINGUI LA GUARDIA URBANA I ELS FACIN FORA PERQUE ELS MOSSOS DE ESGUADRA ES FAN ELS SIMPATICS PERO NO FOTAN RES I ASOBRE TOCAN ELS COLLONS AMB EL COTXE AL MIG SI ALGU TE ALGUN PROBLEMA DEMANEU A LA GUARDIA URBANA GRAÇIAS I DEMANU QUE LA GENT TINGUI NETA LA CIUTAT PERQUE SEMPRE ESTAN ELS CONTAINERS PLE DE MERDA PER FORA I ELS ESCOMBRIAIRES QUE ES COMBRIL LES FULLES DELS CARRERS VALE I MES REVISORS AL TRAMVIA QUE MOLTA GENT ES COLA

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat