Botó Contacta amb Badaweb

PER DENUNÇIARO

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
ep
16.10.2008 a las 00:18:20
PER DENUNÇIARO

EL MAGIC BDN FORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAESUNAMERDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQUE ELTREGUIN A VEURE ALLA AQUEST AMB ELS FAROS QUE ILUMINAN ES PASARSE VALE POSAN 13SALAS DE CINE I ELPICAROL IE L DE MONTIGALA QUE NO HI HA NIRA NINGU O QUE POSAN CARS AMBLU CARISIMS QUE SERAN 1MAC DONALS QUEE S MENJA BASURA ESMES IMPORTAN EL MAGIC BDN DEMERDA OLA GUARDIA URBANA LA GUARDIA URBANA NO QUE SURT PER LES NOTIÇIES DE BADALONA EL MAGIC BDN I LA GUARDIA URBANA NO SURTIRA ES QUE ES PER DENUNÇIARLO AL MAGIC BDN TOTOM ANIRA ALLA I ALTRES COMERÇOS DE BADALONA CINES I TOT FINS AL CARRER DE MAR I ALPASEIG DELA SALUT AURANDE TANCAR TOT PER CULPA DEL MAGIC BDN AIXO ES UNA VERGONYA VALE I QUINA CARA MES DURA TE EL JORDI SERRANO FOT RES I ARA ENS ACABA DE DESTROSAR BADALONA LA CIUTAT CADACOP MES MERDA I VOSALTRES QUE IGUALNO PODRIEU FER ALGU OQUE PER MILLORAR ENTRE LALCALDE I LA GENT AQJEST MON ES UNA MERDAI APUNTEUSE A RISOTERAPIA ES GRATIS APUNTAT RIUS I TO PASAS BE A CARRER INQUIQUE ALDEAS INFANTILES ENTRADA SANT ADRIA DE BESOS ALCOSTAT PARADAD EL TRAMVIA.

#1
susana
16.10.2008 a las 11:50:28
PER DENUNÇIARO

pero ke dice este tio por dios,ayer estuve en la ignaguracion y os puedo asegurar ke es maravilloso,desde luego creo ke badalona necesitaba algo asi,ademas y el trabajo ke va a dar a tanta gente? eske eso no kuenta'? si no habeis estado os lo recomiendo .

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat