Botó Contacta amb Badaweb

badalonA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
ANONEAAAM
02.09.2008 a las 20:33:40
badalonA

DEMANU QUE FACIN FORA ELS OCUPAS DE LA CASA 65 DEL CARRER PROGRES SON MALA GENT HAN TRENCAT HAN OBERT UN COCHE APARCAT DE VERMELL QUE NO ESTA ABANDONAT HAN INTENTAT OBRIR COM A 3 CCOTES QUE ELS HE VISRT QUE FACIN FORA AQUESTA GENTUSA MES ENDAVANT DEL CARRER PROGRES HI HAN CASESTAPIADES AMB OCUPAS DEMANU QUE ALS POLICIAS I ELS GUARDIAS I MOSSOS ELS FACIN FORA PRIMER EL GORG I ARA EL PROGRES I AL CARRER PROGRES CANTONADA AMB PROVIDENÇIA HI HAN UNES CASES TAPIADES DEL LOVIPRO QUE LES TIRIN A TERRA YA PORTEM 1 ANY AIXI YA CANTONADA DE GUIFRE I PROVIDENÇIA HI HA UN ESPAI I NO HI HA RES QUE POSIN UN BANC UNA FONT 1 PAPELERA PERQUE LA GENT DESCANSI PUGUI BEURE AIGUA FORAOCUPAS CARRERPROGRES 1 GORG ARA PROGRES VAN FER FORA ELS DELGORGNO ELS DEL PROGRES ELS FARAN FORA? AJUDAM I FES QUE SENVAGIN.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat