Botó Contacta amb Badaweb

BADALONA CADA COP MES MERDA MARCHARE A BCN ALLA ES

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
ANONIM
29.05.2008 a las 22:13:27
BADALONA CADA COP MES MERDA MARCHARE A BCN ALLA ES

AL BARRI DEL PROGRES QUE PASI ABANS EL CAMIO DE LA BASURA ALS 22.45 ON VAN ES UNA VERGONYA QUE PASIN TANT TARD PERQUE FAN MOLT DE SOROLL I LA GENT ES ÒSA A DORMIR I CADA SUSTO QUE ES PEGAN AL CARRE PROGRES PASA 1 CAMIO GIRRA PER SAGUNT LALTRRA GIRA PER GUELL I FERRER QUE EN PASI UN PER TOT EL CARRER PROGRES NO QUE GIRIN PELS CARRERS QUE HI HAN QUE PER ALLA EN PASI UN ALTRA I DIUEN QUE HAN INVENTAT UNA MAQUINA PER TREURE GRAFITIS DE BADALONA I ESTA ENCARA TOT PLE DE GRAFITIS PER AIXO DIUEN QUE ELS TREURAN SI NI ALS TREUEN AIXO ES UNA VERGONYA UN ESCaDOL DIEN T QURE TREURAN E,LS GRAFITIS KI NO ELS TREUEN CUMNPLIU AMB LU QUE DIEU QUINA VERGONYA I AL BARRI DE SANT ROC I EL PROGRES FAN PUOR ESTAN BRUTS QUE NETEGIN BADALONA FA FASTIC PUDOR BADALONA ES LA CIUTAT QUE MES PUDOR FA AL BARRI DEL GORG HAN TIRAT LA COMISARIA DE LA POLICIA YA PERO ES UJNA VERGONYA QUE TIRIN EL BAR DEL ESCALON QUE NO EKL TIRAN MAI TOTAL ES UN BAR QUE HI HA AL CAMARERE I UN ALTRA PERSIONA ESTA BUIT I PÈR ALLA NI HAN DALTRES PUES QUE VAGIN ALS ALTRES FOTAI ALGU JORDI SERRA FOTAL FOTRA EL DESGRACIART AQUEST IA L PATI DE LA LLAUNA LINSTITUT NO ES TIGUI PLE DE COTXES I CONSTRUEIXIN EL PATI BADALONA ES LA CIUTAT MES MERDA COM ELS ALCALDES QUE HEM TINGUT I TENIM ARA LA NURIA JULBE DE LA ESCOLA LLEVANT SEMBLA BONA PERSIONA PERO SEMPRE CASTIGA A LA GENT AMB LA NEUS PERA I NO HAN FET RES.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat