Botó Contacta amb Badaweb

BADALONA MILLOREULA.

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
A
23.05.2008 a las 21:50:09
BADALONA MILLOREULA.

A PEP VENTURA UN JOVE GAMBERRO SA CARREGAT UN COLUMPIO DEL PARC AL PASATGE VENTOS MIR AL COSTAT DE LA ESCOLA VENTOS MIR HI HA UNA PORTA I AL ULTIM PIS VIUEN UNA NOIA PETITA BAIXETA UNA NWENA ALTA SON GAMBERROS ALS HEAURIEU DE VIGIALR I A SOBRE TENEN TOTA KLA CASA PLENA DE GATS I 1 GOS I ELS MALTRACTAN NECESITO QWUE ELS I TREGUIN ELS ANIMALS UN ALTRE YTEMA PORTO DIENT CADA DIA QUE SANT ROC FA PUDOR NO EL NETEGEN ESTA BRUT PENSEU FER CAS I NETEJARLO O QUE NO NOMES UN TROS TOT EL BARRI TOTS ELS RACONS I DE 20:30 A 21:00 VIGILANCIA A SANT ROC QUE ES QUAN ELS NENS ET VOLEN ATRACAR SI VAS AMB DINERS MP4 MOBIS ETC. EL BAR DEL BARRI DEL GPORG DEL FUTUR CANAL QUE POSARAN AL ESCALON EL PENSEN TREURE O NO TREUEN LA COMISARIA QUE MES FA FALTA I EL BAR NO EL TREUEN MAI TROBO QUE AURIEN DE HVER TRET 1 EL BAR DESPRES COMISARIA PERO HU HAN FET AL REVES PER LU QUE VEIG I SI ELS BOMBERS ELS COTXES DE POLICIA LES AMBULNCIAS TENEN PRESA ATUREUSE I DEIXEU PASAR I AUREUS E ALS PASOS DE VIANTS GENT I QUE LA GENT PASI EL SEMAFFOR EN VER DNO VERMELL SI NO VE NINGU TESPRES I SURT ABANS DE CASA I ARRIBARAS DORA EL LLOC.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat