Botó Contacta amb Badaweb

PER UNA BADALONA MILLOR

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
ANONIM
22.05.2008 a las 21:40:19
PER UNA BADALONA MILLOR

AVUI 22 DE MAIG UN INCENDIT AL BARRI DE SANT ROC A PROVOCATT EL CAOS DE LES SIRENES BOMBERS AMBULANÇIAS POLICIAS I SI VEIEU ELS BOMBERS ALS POLIS O LAS AMBULANCIAS I TENEN PRESA DEIXEU PASSAR NO UN CAMIO DSE BOMBERS VOLIA PASAR PER UN LLOC I NO PODIA GIRAR PERQUE ELS COTXES NO SATURABAN AIXXO RES UNA VERGONYA SI ELS POKLIS LA AMBULANCIA O ELS BOMBERS TENEN PRESA DEMANO ALS CONDUCTORS QUE DEIXIN PASAR A VERA NO ES LA PRIMERA VEGADA QUE EL BARRI DEL GORG AL ESTIU DEL 2007 HI VAN AVER INCENDITS ALAS OBRES DEL FUTUR CANAL DEL GORG CARRER INDUSTRIA A LES FABRIQUES QUE HI HAVIEN UNS JOVES PROVOCAVAN DE QUAN EN GUANT INCENDITS EN UNA FABRICA ARA YA LA AN TRET PERO PROVOCABAN INCENDITS A VERA SI AQUEST QUE A PASAT AVUI A SANT ROC A LA CHATARARIA TAMBE A SIGUT ALGUN GAMBERRO A VERA SI ALS PILLAN ELS QUE PROVOCAN INCENDITS UNA CORTINA DE FUM INMENSA UNA PUDOR I AIXI AMB TAN DE FUM INTOXICATS I FEM MALBE EL CAMBI CLIMATIC I EL BARRI DE SANT ROC MES VIGILANCIA ALS NENS QUE HI HAN VEUEN QUE ALGU PORTA CARTERA I YA LI INSULTEN UI EL PERSEGUEIXEJN HE PASAT MOLTS COPS I MAN VOLGUT FER COSES MENOS MAL QUE E MARCHAT CORRENTS I MES NETEDAD QUE GFA PUDOR AQUEST BARRI NO NOMES UN TROS DE SANT ROC TOT EL BARRI I US FELICITO PER TIRAR LA COMISARA DEL BARRI DEL GORG DE ABDALONA PERO UNA ALTRA COSA MAL FETA QUE EL BAR EL ESCALON NO AL TIRAN O QUE DEMANO QUE EL TIRIN YA TOTAL NOMES HHI HAN 2 O 3 PERSONES AL BAR ESCALON AQUEST I ALLA NI AN DALTRAS PUES QUE VGIN ALS ALTRES I EKL TIRIN.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat