Botó Contacta amb Badaweb

PEP VENTURA PARC.

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
anonim
17.05.2008 a las 12:20:12
PEP VENTURA PARC.

A VEURE GENT VAIG PASSAR PER PEPVENTURA AL DIA 16 A LAS 21:50 I I HAVI UN APLOMA QUE NO PODIA VOLAR I 1 HOME LA TIRABA AL ARBRE I ELLA QUEIA SI VEU QUE NO POT VIOLAR QUE NO LA TIRI NO DE QUE VAN MALTRACTAN ELS AMNIMALS HOJALA AL QUI MALTRACTI ALS ANIMALS AL POSIN A L PRESO O LI PASIA LGUNA DESGRAÇIA QUE DEU EL CASTIGUI SI VEIEU UN ANIMAL FERIT O QUE NO POT VOLAR EL PORTEU EL VETERINARI I EL DEIXEU ALLA QUE EL CUIDIN I LI BUSQUIN UN LLOC PER ANAR YO VAIG MARCHAR I ALS I ANAV A DIR ALGU AQUEST PERO TINC 16 ANYS I SI NO HEM VES FICTEN PROBLEMAS YO PRO ELS I ANAVA A DIR 4 COSAS YO VAIG MARCHA PERQUE NO PUC VEURE COM MACTRACTAN EL POBRE ANIMAL PERO SEGURAMENT EL HOME AQUEST AL ANAVA A MATAR I LA GENT HU VEIA I ESTAVA ALLAMIRAN I NO FUTIA RESQUE TRUQUIN ALA POLICIA NO LA GENT I HU DIGUI SI EKLLA NO ES VOLPOSAR EN PROBLEMAS QUE EL NUMERO ES MOLT FACIL ES DE 3 NUMEROS 112 VALE.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat