Botó Contacta amb Badaweb

NETEJEU ELS BVARRIS BADALONA FAN FASTICS.

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
anonim
14.05.2008 a las 21:51:28
NETEJEU ELS BVARRIS BADALONA FAN FASTICS.

QUE NETEGIN ELS CARRERS DE LA CIUTAT I SOBRETOT EL BARRI DE SANT ROC FA FASTIC PUDOR CADA DIA ELS BADALONINS VEURE A QUEST ESP``ECTACLE MERDA I MES MERDA I YA ERA HORA QUE LES LLUMS DE L CARRER PROGRES EL BARRI DEL PROGRES DE BADALONA ANESIN VBE LES LLUMS DE 1 SASERA ANAVEN BE I LAS ALARTRAS AN ESTAT 12 DIAS SENSE UFUNCION AY A ERA HORA QUE LES ARREGLEASIN YA VAN I QUE ELS PASASSADISOS SOBTERRANIS DE LAS RAMBLAS ELS NETEGIN UQE FAN PUDOR A PIXATS DE GOSSOS DE PERSONES I QUE AL INSTITUT LA LLAUNA EL TANQUIN I FASIN OBRES DE MILLORA YA NO TE PATI LAS PARETS PLENAS DE MOCS PINTADES FA FASTIC AL LAVABO I VAIG VEURE UNA CUCARACHA ELS CIGARRETS DEL TABAC ALS VATERS TIRATS PERQUE NOES POT FUMAR I VAN A FUMAR AL LAVABO LAS PORTAS TRENCADES IXO ES UNA VERGONYA QUE EL TANQUIN I AÑL MILLORIN I ES ILEGAL QUE ALS DIVENDRES ELS DE LA LLAUNA FACIN CLASE DE 2 A 3 AIXO ES EXPLOTAÇIO INFANTIL.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat