Botó Contacta amb Badaweb

FALTA DE ILUMINAÇIO QUAN FA MAL TEMPS.

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
anonim
11.05.2008 a las 11:15:45
FALTA DE ILUMINAÇIO QUAN FA MAL TEMPS.

AL DISSABTE DIA 10 DE MAIG UN CANTO DDEL BARRI DEL PROGRES AL CARRER PROGRES VAN OBRIR LES LLUMS DE 1 ASERA I LAS DE LALTRA NO AIXO EAS UNA VERGOÑA DE LA ILUMINAÇIO PUBLICA I NO OBREN LES LLUMS FINS ALAS 21:15 A SOBRE 1 QUART DORA DE RETARD AIXO ES UNA VERGOÑA ES QUE CADA COP ES MES MERDA BADALONA I ENTE LA CULPA LAJUNTAMENT I ELS DIES QUE PLOGUI MOLT I FACI MOLT MAL TEMPS QUE OBRIN ELS LLUMS ABANS QUE ESTAN TOTS ALS CARRERS FOSCOS I I POT PASSARI ALGU TAN FOSC ES UNA VERGOÑA AQUEST ALCALDE QUE HAN POSAT NOU LA MAITE ARQUE NO FOTIA RES I AL JORDI SERRA AL NOU ALCALDE ENCARA ES PITJOR QUE POSIN DE ALCALDE ALGU QUE ES PREOCUPI PER LA SEVA CIUTAT NO AUN QUE NO FOT RES I AL CARRER INDUSTRIA DE BADALONA PER UN CAMINET CAIA ES UNA VERGONYA DOS ROTONDES JUNTES AIXO ES UNA VERGONYA AMB UNA NI HA PROU I NO SERVEICXEN DE RES MOLESTEN I DESPRES SI FAN FOTOS AERIAS DE BDALONA QUEDAN MALAMENT AQUESTES RIOTONDES DEMANU QUE LAS TREGUIN PERO COM QUE EL NOU ALCALDE I LAJUNTAMENT NO FOT RES PUES MIRA CA CADA COP SIGUI MES MERDA LA NOSTRA CIUTAT FINS QUE SIGUI EL CAOS.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat