Botó Contacta amb Badaweb

BADALONA LLEGIROP PER 1 BADALONA MILLOR.

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
anonim
10.05.2008 a las 13:14:47
BADALONA LLEGIROP PER 1 BADALONA MILLOR.

NO SE DE QUE SERVEIX QUE PASIN COTXES AMB ALTAVEUS PELS CARRERS DE LA VCIUTAT ANUNCIAN QUE ÑLU DEL DIMONI HU FRAN REL DIA 12 DILLUNS SI LA GENT ESTA TANCADA A CASA PERQUE PLOU NO SE PERQUE HU ANUNCIAN SI PELSCARRER NO HI HA NINGU I ADAMES NO NOMES UAN DE ANUNCIAR LS CARRERS DEL CENTRE TAMBE HU HAN DE ANUNCIAR PER LA MUNTANYA CANRUTI LA SALUT SANT ROC HU HAN DE ANUNCIAR PER TOT BADALONA NO NOMES PELS BARRIS DEL CENTRE Y YA ESTA LU QUE HAURIEN DE FER ES ANUNCIARO PER LA TARDA NO NOMES MATI I QUE LAJUNTAMENT INFORMI DAIXO DE LU DEL DIMONI ENVIAN CARTES A TOTS ELS BARRIS DE BADALONA ANUNCIANTO ALS BUSONS DE LES CASES PERO COM QUE ÑLAJU8NTAMET I LALCALDE CADA COM RES MES FEINA I NO MOUENT NIO UN DIT CADA ANY ES MES MERDA I ELS HI FA MANDRA FERHO PERQUE ES TOT BADALONA PUWES NO HYU FAN YO MARCHARE DE BADALONA SI CADA ANY HA DE SER MES MERDA I ALS CARRERS DEL CENTRE QUE ESTAN OBERTS AL TRANSIT PER LU DE LES OBRES DEL METRO TROBO QUE HAURIEN DE PODSAR SENYALITZAÇIO UI SEMAFORS MILLOR ILUMINAÇIO ES QYE SI NO CO,LABORA NINGU BADALONA CADA COP SERA MES MERDA I AL PORT DE BADALONA HAN DE FER 1 CANAKL NO UNA RAMBLA NADIENT QUE FARAN UN CANAL I COM QUE FAN LYU QUE ELS I SURT DELS COLLONS AN DE FER UNA RAMBLA NO PUES NO DIUENT QUE GFAN UN CANAL PUES AN DE FER UN CANAL NO CAMBIARO SON U8NS MENTIDES I HU CAMBIAN DESPRES DE REPETIRO 100 COPS PER LA TELE LA RADIOLAS REVISTES DE BADALONA AL BETULO AL TOT.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat