Botó Contacta amb Badaweb

CAP PROGRES RAVAL

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
silvia
16.09.2007 a las 00:26:40
CAP PROGRES RAVAL

Vull fer arribar aquest missatge a la Sra. alcaldesa i a tots els veins del barri progres. Fa 2 anys que es parla que el CAP PROGRES RAVAL es un fet i que en breu es comencen les obres, no puc entendre com l ´ajuntament de Badalona pot trigar tan de temps en donar licencies per construir un ambulatori que fa molts anys s´havia de fer donant un servei als veins. Aquest solar on ha de construir-se fa realment pena, està ple de deixalles que un indigent va deixant dia radera dia, matalassos, sacs de dormir, cartons etc. amb el consecuent perill que s´incendii com ja va passar fa temps enrera. Desde aqui vull demanar que s´aceleri el proces o haurè de començar a pensar que nomes tenen drets els barris on surt el seu partit guanyador a les eleccions. Silvia

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat