Botó Contacta amb Badaweb

gran perill en la final del castell de focs de les

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Gina
14.08.2007 a las 22:59:31
gran perill en la final del castell de focs de les

Avui, dia 14 d'agost s'ha celebrat el castell de focs de les festes d'agost a Badalona. El final, ha sigut VERGONYOS. Quatre dels coets destinats a explotar sobre les platjes de Badalona han acabat explotant en mig de la sorra on centenars de persones miraven els focs. Jo i la meva parella, estaven a primera filera i sols em pogut fer que fugir corrents o estirarnos al terra, pero altres no han pogut correr i els focs els hi han explotat a sobre. Espero que hi hagui mes seguretat en aquests casos ja que amb tantes advertencies que posen sobre el perill d'aquests artefactes i la poca cura que han tingut avui. No ha sigut un final gens agradable

#1
Jordi
14.08.2007 a las 23:29:36
gran perill en la final del castell de focs de les

Jo m'ho estava mirant des del turó de la Vallensana i semblava que esclataben al mar, pero en acabar-se tant de cop i sense traca final ni res... imaginava que alguna cosa d'aquestes estava pasant. Fins i tot tinc una foto de l'últim dels cohets

#2
Toni
17.08.2007 a las 13:18:05
gran perill en la final del castell de focs de les

Yo estuve en plena Rambla y todo sucedio tal y como lo comenta Gina. A mi parecer tambien fue peligroso, eso es evidente, explotaron 3 cohetes de gran potencia a pleno nivel de tierra, pero estoy seguro que esa no era la intencion y que se debia a fallos en los propios cohetes dificil de detectar por los controladores de la instalacion pirotecnica. No defiendo a nadie, pero tampoco los culpo. sobretodo me alegro que finalmente nadie resultasemos herido, vi pasar a un chico con una pequeña herida en la oreja izquierda que espero no haya sido considerable. Pero me reitero en que creo que estas cosas pueden pasar sin que nadie sea el culpable, sino un estado defectuoso de una remesa y repito dificilmente detectable. Un saludo.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat