Botó Contacta amb Badaweb

L´oferta cinematogràfica de Badalona

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Cinèfil
19.05.2007 a las 13:33:51
L´oferta cinematogràfica de Badalona

Volía posar de manifest el meu desacord respecte a l´oferta cinematográfica de la nostra ciutat. Els dos cinemes de la nostra ciutat no miren la qualitat, sinó la cantitat. La cantitat econòmica, es clar. Als cinemes de Badalona només es poden trovar películes 'palomiteres', la cual cosa no vol dir que totes aquestes películes siguin dolentes, es clar, pero a la política de programació de dits cinemes no hi cap 'filtre' ni cap procés selectiu envers a la qualitat de les películes. La gran majoria de les semanes es frustrant veure les cartelleres del Picarol y del Cinesa Montigalá, y si un ciutadá de Badalona vol anar al cinema a veure una película d´autor o independent, te dues opcions: 1- Veure´s obligat a anar al Picarol EL DIJOUS, únic día on programen UNA SOLA película 'd´interès especial', segons definició d´aquest cinema. Y obviament, sobra dir que no totes les que escullen cumpleixen un mínim de qualitat, tot y ser desconegudes per el gran públic. 2- Anar a Barcelona, on trovará molta mes varietat pel que fa a aquests tipus de cinema, ademés de tenir l´oportunitat de veure´l en versió original, si es vol. Les úniques excepcions les representen aquells directors que tot y fer cinema d´autor, son comercials (Scorsese, Woody Allen, Clint Eastwood...) SEÑORS, BADALONA NECESITA UNA FILMOTECA URGENTMENT. Una entitat pública es la única sol·lució perque l´oferta cinematográfica de la ciutat no depengui de distribuidores ni empreses externes. L´èxit del festival de FILMETS ha demostrat que a Badalona sería factible instaurar una oferta cinematográfica mes variada y selectiva. Ademés, amb la permuta del Picarol pel Teatre Principal, la ciutat es pot quedar sense cap Cinema a la zona centre, LA CUAL COSA SERÍA VERGONYOSA. No sé qui será el nou regidor de cultura després de les eleccions, pero siusplau, que es posi les piles amb aquest aspecte.

#1
DAVID
19.05.2007 a las 19:12:04
L´oferta cinematogràfica de Badalona

ECHALE LA CULPA A LA ALCALDESA MAITE QUE PREFIERE GRANDES ALMACENES QUE NOS SOBRAN A UNA FILMOTECA. FUERA MAITE, ABAJO PSC.

#2
dot
20.05.2007 a las 15:26:24
L´oferta cinematogràfica de Badalona

Obvi, si no hi ha oferta , la possible demanda ha de marxar fora i ja està la excusa per no possar oferta és que hi hqa demanda ; esclar, si l'expulses... Un folmoteca, una gran idea i una bona opció d'inversió cultural. Millor una fimo que no un centre comercial...arg

#3
cinefila 2
21.05.2007 a las 08:20:13
L´oferta cinematogràfica de Badalona

BADALONA SIN CINES? PERO QUE ESTA PASANDO? SE ESTAN RECUPERANDO VIEJOS CINES EN TODA CATALUNYA Y AQUI NO REACCIONAMOS? QUIEN ES EL GERENTE DE LOS PICAROLES? EL GATO FRITZ? ES TRISTE QUE SOLO EN EL ZORRILLA (POR SUERTE GRATIS), TENGAMOS CINE EN EL CENTRO DE BADALONA. A VER SI EL NUEVO O NUEVA REGIDORA DE CULTURA PONE SOLUCION!! CINE A BADALONA SIEMPRE

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat