Botó Contacta amb Badaweb

MASCARETA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Pere GUASCH
17.01.2001 a las 10:45:58
MASCARETA

Agrairía els responsables de les obres del nou equipament de Mango, que es realitzen al carrer Sant Miquel,i com a directament implicats en el tema al ajuntament, que facilitessin mascaretes els veins per protegir els gasos dels camions que fan descàrrega, aquests gasos entren a les cases i es converteixen en ambients molt desagradables. Caldría que els responsables de l'autorització d'aquestes obres pensessin que no estem en polígons industrials, pensim que els que tenim fills petits els hem de treu-re de les habitacions que donen al carrer per un veritable perill de salud.
Però són molts diners, oi ajuntament ?
La campanya de fums de les motos, si volen la poden començar ara al Carrer Sant Miquel, un carrer on la regidora de medi ambient, hi ve a ballar a les festes d'estiu del carrer, però el que precisament ara no existetix és medi ambient.

#1
La cucaracha vivarac
26.01.2001 a las 17:26:10
Re: MASCARETA

Quanta raó tens, amic Pere.
Però oblides que els polítics que tu al.ludeixes els importa tres pebrots els vostres fills petits. Per a ells es podrien intoxicar ara mateix.
Anomenes a la regidora de Medi Ambient. Certament, aquesta tal Montserrat Niso (que per cert es d'IC-V, molt verda i ecologista ella) se li fot tres merdes la campanya del soroll. Només es mourà,com dius tu a les festes, que d'això en sap una estona. Ara si li prometeu el vot, potser si que es mourà. Pensa que d'això en depén la seva nòmina.
Llàstima que els ciutadans no puguèssim treure'ls de l'ofici quan vulguessim enmig de la lesgislatura. Llavors potser mourien més el cul, i mo xerrarien tant.
Un exemple. Si aneu a qualsevol hora del matí al café Cayo Largo del carrer de Mar, davant de Cultura (núm. 55) trobareu sens falta als funcionaris i politics a dit del departament. Es veu que El Cayo Largo es un annexe de les oficines de Cultura. Hi són tot el sant dia allí xerra que xerra, sense fotre brot. Això sí, amb uns sous que ni el Villalonga, tú.

Sense més, una abraçada amic Pere.
La Cucaracha vivaracha

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat