Botó Contacta amb Badaweb

pàrquing o plaça?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
dot
13.05.2007 a las 21:20:32
pàrquing o plaça?

Tinc un dubte, avíam si algu me´l pot respondre. Quan miro el plànol de la ciutat davant el Olímpic diu que hi ha una plaça anomenada Josep Tarradelles, plaça Josep tarradelles, però jo quan visito la zona el que veig és una altra cosa. El que trobo és un apracament ple de cotxes a tota hora que han fet seu la plaça i on cada conductor aparca on vol, 24/365 . Aquesta situació el que provoca és que quan has de creuar la plaça? s'hagi d'anar amb molt de compte no fós cas que algun dels conductors ( la majoria no-veins) se t'enporti per davant per no parlar de la inseguretat als mesos de poca iluminació ¿ qui diuq ue no hi haurà algu amagat entre els cotxes? i encara mneys parlar de que els nens i persones grnas vagin a pendre la fresca els mesos caluros ( un barri un hi ha tanta gent gran) Prou aparcament ilegal consentit!!!!! Volem la nostra plaça!!!!

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat