Botó Contacta amb Badaweb

ja arriben eleccions

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
les calçes de la mai
11.03.2007 a las 21:44:35
ja arriben eleccions

com es nota que queden 2 mesos per les elecions, ara es fan obres per tot arreu. treiem zones de parking per els cotxe, pintem rattles per posar motos,com el tros de avinguda presidnt companys entre la sortida del autopista i la plça de la medicina, apa tota cap el parking que es gratis SENYORA ARQUE, FOTI EL CAMP DE UNA PUÑETERA VEGADA

#1
susana
12.03.2007 a las 10:24:19
ja arriben eleccions

a ver si es verdad que la gente del centro no votais a la arque,sabeis que cobra una comision por cada inmigrante que censa?

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat