Botó Contacta amb Badaweb

SEGUIR A FAVOR DE LOS MOROS....

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Badalonina_11
21.12.2006 a las 22:06:53
SEGUIR A FAVOR DE LOS MOROS....

ES UNA VERGÜENZA QUE AUN HAYA GENTE QUE ESTE A FAVOR DE LOS MOROS, SI, MOROS, IGUAL QUE NOSOTROS NOS LLAMAMOS ESPAÑOLES, ELLOS SE DENOMINAN ASI. eS UNA VERGÜENZA LO QUE LLEGA A PASAR Y AUN ASI LA GENTE A FAVOR DE ELLOS, IGUAL QUE ESTA TARDE EN UN SUPERMERCADO DEL CENTRO DE BADALONA HAN ROBADO A UNA MUJER MAYOR, 600 EUROS QUE ACABABA DE SACAR DEL BANCO. POR LO QUE SE, HA METIDO LA MANO EN EL BOLSO Y SE HA IDO, AUN ASI QUE HA HABIDO GENTE VALIENTE QUE LO A INTENTADO FRENAR PERO EL TIO SE HA IDO CORRIENDO, SALTANDO LAS VAYAS Y ADIOS MUY BUENAS... ES UNA VERGÜENZA, CUANDO LA GENTE VERA LO QUE NOS ESTA PASANDO, ES QUE NO LO VEIS QUE NOS ESTAN INVADIENDO??? NO LO VEIS O QUE??? NO PODEMOS VIVIR TRANQUILOS POR NINGUN SITIO. SI, TENDRAN DERECHOS, PERO QUE ANTE TODO... RESPETEN LOS NUESTROS

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat