Botó Contacta amb Badaweb

BADALONA COMUNICACIÓ:Estic fart!!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Ricard Estrada
30.12.2001 a las 17:14:28
BADALONA COMUNICACIÓ:Estic fart!!!

Fa uns dies que vinc observant diverses crítiques sobre Badalona Comunicació,tant a BADAWEB com aquí al BADIU.
El meu pensament era no entrar en debat pero ha arribat el moment d'opinar.
Jo era dels que confiava amb la nova televisió de Badalona i amb el nou impuls de Ràdio Ciutat de Badalona però realment m'ha defraudat 100 .
Anire per punts i per mitjans:
Ràdio:En els darrers anys la ràdio ha passat per diversos moments,desde pensar-se a que era una emissora comercial de Barcelona a deixar de produir mes que informatius per omplir l'estona.
Es trist que la tercera ciutat de Catalunya no disposi d'una ràdio de qualitat,nomes heu d'escoltar emissores municipals del voltant (de poblacions petites i amb un pressupost 20 vegades inferiors a de RCB per adonar-se que alguna cosa no va bé)si podeu escolteu algun dia Ràdio Tiana,Premià..aquestes emissores si que son radios municipals.
RCB menysprea la informació de la ciutat!!!SENYORS perquè cada hora no hi ha informació local,perque l'informatiu de 8 a 9 del mati es una repetició integra del dia abans i el cap de setmana ja es lamentable!!!(i a sobre truques a Badalona Comunicació un cap de setmana per informar d'algun fet o per preguntar alguna noticia i una senyoreta t'envia a la merda amb una mala educació,FEU LA PROVA!!!)
I que costi que no critico als professionals de BADALONA COMUNICACIÓ sinó als que manen (com pot ser que el director de RCB i la directora-marquesa de TVB no es puguin ni veure!!!!)
Deixant la ràdio (per no saturar) i anant cap a la TVB,estic totalment indignat.
Preguntes sense respostes...
1-Com pot ser que una televisió emeti durant tres dies seguits el discurs de l'alcadessa?
2-No els hi fa vergonya repetir els mateixos reportages nadalencs que l'any passat?
3-Per no parla de l'escura-xemeneies....
4-Com es possible que en el resum del any del programa Debat no es parli de polemiques (guardia urbana)per posar un exemple i es vegin imatges del carrer de Mar nevant.Que no podien anar a Can Ruti o a la Creu de Montigalà?
5-i continuaria...continuaria...continuaria...
A per cert sabeu que desde la posada en funcionament de la TVB diversos professionals han marxat per discrepancies amb la senora marquesa de la T.V.(fins i tot algu va demanar fer ràdio en comptes de TV)
Bé ja seguire perque diversos periodistes volem fer una campanya per denunciar totes aquestes i moltes altres situacions...
Fins un altre!!!!

#1
Norrin Rad
08.01.2002 a las 12:24:33
Re: BADALONA COMUNICACIÓ:Estic fart!!!

Tanto esfuerzo malinterpretado...

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat