Botó Contacta amb Badaweb

robatoris

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
anisete
23.02.2006 a las 17:34:49
robatoris

YA ESTOY HARTO DE LOS ROBOS EN DOMICILIOS POR LA ZONA DE MONTIGALA, DONDE VIVO YO, EN LA CALLE MONACO, Y A MIS PADRES LES HAN ROBADO TB EN LA ZONA MARITIMA, EN EL PATI DE LA VELA. ESTAMOS MUY POCO INFORMADOS SOBRE COMO DEFENDER LO NUESTRO, A MI SOLO SE ME OCURRE PONER UN SISTEMA DE ALARMA, PERO HAY TANTOS K YA NO SE CUAL COGER! MIS PADRES YA LO TIENEN Y DICEN K VA MUY BIEN, K SOBRE TODO DISUADE A LOS CABRONES DE LOS LADRONES, PUES VER K HAGO. SI ALGUIEN LE PASA LO MISMO, DECIRME ALGO, TODO EL DIA TRABAJANDO PARA LLEGAR A CASA Y ENCONTRARTELA PATAS ARRIBA! VISCA BADALONA Y EL DKV

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat