Botó Contacta amb Badaweb

CIUTAT BRUTA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
cristianna
02.02.2006 a las 07:06:59
CIUTAT BRUTA

Aquesta es la ciutat mes bruta que m´he trobat mai a la meva vida, qualsevol altre ciutat mes petita com Reus per exemple es molt mes neta. Ha hon està la màquina de treure graffitis que va costar tants diners, encara no l´he vist fer servir per enlloc. SENYORS I SENYORES QUE PORTEN ELS GOSSETS PELS MATINS A PIXAR I CAGAR AL PARC QUE N´HI HA DAVANT DE L´ESCOLA SALESIANS, SI US PLAU PER LAS TARDES ESTA PLE DE NENS, NO SIGUEU MARRANOS I PORTEU ELS GOSSETS A PIXAR AL PASSADIS DE CASA VOSTRA.

#1
javier
04.02.2006 a las 01:44:08
CIUTAT BRUTA

Habeis pasado cerca del puerto de badalona? ¿Entre la calle industria y pi i margall?. Es el vertedero de Badalona, todo el mundo lleva alli su basura o escombros, por desgracia hay personas que todavia trabajamos en esa calle que está afectada por la segunda fase del puerto. ¿hasta cuando trabajar en una calle tercermundista llena de ratas y basura? ¿hasta cuando trabajar al lado de fábricas medio derruidas con el peligro que conlleva?

#2
laia
17.02.2006 a las 20:38:34
CIUTAT BRUTA

El gos ha de pijar i no escolim nosaltres el lloc on ho fan. Els guarros son els que no recollen els macarrons

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat