Botó Contacta amb Badaweb

Els problemes de RCB I TVB

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Anna
04.01.2006 a las 01:22:24
Els problemes de RCB I TVB

Sobre els problemes de RCB I TVB, una cosa és que faltin continguts locals, això és cert, molta programació és de la XTVL, a mi m'agrada força Canal 51 Televisió Badalona. I crec convençut que falten més programes sobre badalona i la seva gent. Un altre tema ben diferent és el resultat de la feina que veiem per el televisor. siguiun programa fet per al cosum local o un de temàtic per a la XTVL els produïts a TVB no se pas com es fan tan malament -A Rodamón: Les imatges surten cremades, en blac, no costa tant fer-ho bé. -Informatiu TVB cada dia ales 14 quan surt el rellotge, surt un fossa negre i el sumari comença al cap d'un minut d'estar la pantalla en negr, creia que era un herror,eprò al fer-ho cada dia igual poder es que tenen un conpecte peculiar del disseny. El so no enttra igual ke la imatge, no és tant difícil ser realitzador - Plans, em fa pena veure plans generals, com kuan m'ensenyen ke surten els focos, per dalt de la tele, kuan punxen un càmera i es veu l'altre surtin correns amb la cam del plà... visualment keda horrible deu meu. O quant es veuen els cables x terra, avia'm City tb no té masses diners peròla gent que hi treballa sap treballar, i crek que això no és qüertió de tenir estudis si els mateixos televidents o veuen i ho diem en akest forum. TVB I RCB són empreses públiques i quan saps fasis el que fasis no et fotran al carrer, t'agafés les coses d'una altra manera. El senyor que és paseja per carrer és horrible, tan fàcil que seria fer un viure a badalona com feia la griselda guiteras a tv3 amb viure catalunya, no costa gens fer les coses bé si este ganes. A TVB I RBC hi ha grans i molts mitjans però no hi ha ganes NINGÚ ÉS PERFECTE. -

#1
Ramon
05.01.2006 a las 09:29:15
Els problemes de RCB I TVB

Hola, el problema de base és el director d'orquestra. Doncs equiloquÀ! A on no n'hi ha no en raja

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat