Botó Contacta amb Badaweb

La zona d’ Oci Nocturn de Can Ribó

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Escolano
03.01.2006 a las 18:46:10
La zona d’ Oci Nocturn de Can Ribó

Al passat ple de novembre de Badalona, el PP, recolzat per la resta de partits, va presentar una moció demanant augmentar la pressió policial a la zona d’ Oci Nocturn de Can Ribó, per reduir les molèsties als veïns propers a aquest polígon industrial badaloní. Com a jove i usuari d’ aquests locals trobo aquesta moció totalment inacceptable. No es por tractar de solucionar un problema que realment crea l’ administració pública amb policia, com vol el PP local. L’ autèntic problema que molesta als veïns ve provocat per la llei d’ horaris comercials. Quan es fa tancar a les sis de la matinada unes discoteques situades a un polígon industrial, amb el servei de transport públic tot just posat en marxa es provoca una sortida en massa i forçosa dels joves usuaris que és el que realment provoca les molèsties. Crec que la solució al problema no passa per ficar les dues patrulles que diu el PP, que més falta fan a altres indrets de Badalona, sinó aconseguir que les discoteques de Can Ribó o no tanquin o tanquin més tard. D’ aquesta manera esglaonarem la sortida i facilitarem la seva absorció per part dels transports públics i es reduirien considerablement les molèsties als veïns. Ángel Escolano, Veïns de Catalunya a Badalona www.veinsdecatalunya.com

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat