Botó Contacta amb Badaweb

quin és el problema de RCB i TVB?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Manel
19.12.2005 a las 13:46:28
quin és el problema de RCB i TVB?

Podria explicar-me algú quin és el veritable problema de la ràdio i la tv de badalona?. El pq no creix?, pq no és un referent de la ciutadania? He llegit molts missatges al forum però no em queda res clar. També m'agradaria saber pq els col·laboradors no cobren cap euro.

#1
tarres
20.12.2005 a las 08:15:53
quin és el problema de RCB i TVB?

EL PROBLEMA ÉS QUE NO ES FAN PROGRAMES QUE TRACTIN DE LA NOSTRA CIUTAT, CAP NI UN, AL MENYS PER TELEVISIÓ LLEVAT DEL BADALONA NORD ON PRIMEN ELS FAMOSILLOS ALS BADALONINS O A LA GENT QUE VIU I TREBALLA A BADALONA. QÜESTIÓ DE CONTINGUTS I DIRECTRIUS, ÉS A DIR, CAP EXPERIÈNCIA DELS RESPONSABLES DE LA NOSTRA TELEVISIÓ, QUE MÉS QUE NOSTRA SEMBLA LA SEVA PARTICULAR. LA TELEVISIÓ ES FA AL CARRER NO EN ELS DESPATXOS. ÉS QÜESTIÓ DE MITJANS PERÔ TAMBÉ D'IL.LUSIÓ; MOTIVACIÓ I GANES DE FER BÉ LES COSES. ELS CAPS DE LA TVB HAN FET ALGUNA PROVA, OPOSICIÓ??? ÉS UNA TELE PÚBLICA!!!!! QUI ELS HA NOMENAT A DIT? QUI ELS HA PUJAT EL SOU? HO HA APROVAT L'AJUNTAMENT? ELS SINDICATS DE BADALONA SABEN QUE NO ES PODEN PUJAR A GUEVO ELS SOUS? ELS COL.LABORADORS SÍ QUE COBREN, PERÒ HO FAN PER QUE S'ESTIMEN LA SEVA PROFESSIÓ EN UNA DEMOSTRACIÓ DE PROFESSIONALITAT I BADALONISME QUE HAURIA DE SERVIR D'EXEMPLE PELS SEUS SUPERIORS. AIXÒ SÍ, SENSE ASSEGURAR NI COTITZAR, CONTRACTES ESCOMBRARIA, EL DIA QUE PASSI ALGO, EL GERENT A LA GARJOLA, TOT I QUE EL QUE HI HA ARA LI FALTEN POCS DIES PER QUE LI POSIN EL PIJAMA DE RATLLES. BONA NIT I TAPA'T

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat